Jobs in Logistics

JRG Recruitment - Finding the perfect job for you!

Contact:

Tel + 31 10 8184933

GSM + 31 6 81934543

 

HBO'er logistiek met kennis van freight forwarding, Delft - 2017/0035

Onze relatie is een internationaal electronicaconcern in de omgeving van Delft. Voor deze multinational zoeken wij voor de logistieke divisie een ambitieuze HBO’er logistiek met kennis van en liefst enkele jaren ervaring met zee- en/of luchtvrachtexpeditie. Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder.

In deze rol zul je in het logistieke team van experts verantwoordelijk worden voor de kwaliteit en het goed verloop van Lucht en/of Zeevracht transporten, zowel Import als Export. Ook evalueer je de operationbele procedures van het bedrijf en waar nodig voer je aanpassingen door.

De functie

 - Opvragen van informatie bij carriers zoals rederijen en luchtvaarmaatschappijen en het updaten van alle informatie in het systeem;

- Coordinatie met douaneafhandelaar en zorgen dat de douane formaliteiten tijdig en correct verlopen;

- Samenwerken met wegtransport bedrijven

...more

Expediteur Zeevracht Export + Inside Sales, Rotterdam Hoogvliet - 2017/0034

Voor een leuk, dynamisch expeditiebedrijf in Rotterdam Hoogvliet met korte lijnen, zijn wij momenteel op zoek naar doortastende expediteur Zeevracht Export allround, die ook een aantal inside sales taken op zich zal nemen.

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. Je organiseert Zeevracht Export transporten (zowel FCL als LCL) van A t/m Z dus van het aannemen van de boeking tot en met het uitsturen van de factuur.

Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in voor een optimale samenwerking. Je hebt contact met klanten en de intermediairs welke ingezet worden voor het transport (o.a. rederijen)

...more

Transport Coördinator DC, Nijmegen - 2017/0033

Onze opdrachtgever voor deze vacature is een logistiek dienstverlener, opgericht in 2001 om in Europa warehousing en andere logistieke diensten te leveren aan het moederbedrijf maar ook aan andere bedrijven.

De missie van het bedrijf is het leveren van complexe logistieke diensten, transport en supply chain oplossingen aan hun klanten door de hele EMEA regio.

Het team logistieke experts van dit bedrijf is volledig gericht op het leveren van oplossingen die op maat gesneden zijn voor de behoeftes van de klanten en die ook inhouden een hoog niveau van customer service en ondersteuning.

In Wijchen zal het bedrijf binnenkort een nieuw Distributiecentrum openen met 25.000 m2 opslagruimte en een professionele kantoorruimte. Voor deze nieuwe vestiging zoeken wij een enthousiaste Transport Coördinator die van de hoed en de rand weet wat betreft het organiseren van transport via externe partijen (dus geen eigen wagen).

De functie

In de functie van Transport Coördinator ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en coordineren van transport voor zowel inbound als outbound. Dit binnen de daartoe aangewezen verkeren, volgens de geldende tarieven en condities. Outbound: Je maakt afspraken met klanten betreffende afleveringen in het binnen- en buitenland en ben je verantwoordelijk voor de controle en boekingen van inkomende facturen. Ook voor de tijdige facturatie richting klanten ben je verantwoordelijk (dit conform de bedrijfsrichtlijnen en/of de met de klant gemaakte afspraken). Inbound: Coordineren en plannen van zowel containers als luchtvracht voor binnenkomende zendingen. Zorgdragen dat deze binnen afgesproken lead-times ontvangen worden en dat detention en of demurrage/storage costs voorkomen worden

...more

Oceanfreight Export Customer Service Agent, Rotterdam - 2017/0032

Voor een internationale logistieke dienstverlener in Rotterdam (omgeving Waalhaven) met een uitstekende reputatie zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte Oceanfreight Export Customer Service Agent.

Als Oceanfreight Export Customer Service Agent  behoort het (doen) regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. Vooral het dagelijkse contact met de klanten per telefoon en per mail is een belangrijke taak waarbij jij je positief weet te onderscheiden.

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht export transporten. Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in

...more

Inside Sales Representative, Shipping Line, Rotterdam - 2017/0029

For one of our customers, a global shipping line with an excellent reputation, we are looking for an Inside Sales Representative.

The job

You will be responsible for:
- Making quotations;
- After sales, following the given quotations;
- Maintaining contact with current customers;
- Maintaining of the CRM-system;
- Developing new business by telephone;
- Making appointments with customers for Sales Executives.  

...more

Expediënt Luchtvracht, Schiphol - 2017/0028

Voor een relatie (internationaal logistiek dienstverlener) op Schiphol zoeken wij luchtvracht expediënten, zowel import als export. Een uitdagende functie!

Jij bent het aanspreekpunt voor een aantal klanten waarvoor jij de operationele afhandeling van luchtvrachtzendingen voor verzorgt. Daarbij heb je contact met luchtvaartmaatschappijen, vervoerders, collega's, kantoren uit het eigen netwerk en bovenal met de klanten.

Functie-eisen

  • Minimaal drie jaar relevante ervaring in de Airfreight Forwarding Industry;
...more

Operations Supervisor Import Seafreight, Rotterdam - 2017/0027

Voor een internationale logistieke dienstverlener met een heldere groeistrategie en oog voor persoonlijke ontwikkeling, zoeken wij een ambitieuze Operations Supervisor voor de afdeling Import Zeevracht.

De functie

Je wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van een team. waarbij een maximale productiviteit en efficiëntie wordt nagestreefd. Je geeft leiding aan dit team en je zorgt voor optimale bezetting middels roosters en vakantieplanning en regelmatig werkoverleg.
Ook draag je zorg voor verschillende financiële en KPI rapportages.
Je bent mede verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe klanten op basis van vastgelegde (SOP) afspraken.
Je bent 'meewerkend voorman/vrouw', dat wil zeggen dat je bijspringt met operationele werkzaamheden waar nodig of gewenst.

...more

Declarant Zeevracht, Rotterdam - 2017/0025

Voor onze relatie, een moderne internationale logistieke dienstverlener, zoeken wij voor de locatie Rotterdam een enthousiaste en deskundige Zeevracht Declarant.

Functieomschrijving
Als Declarant heb je onder andere de volgende werkzaamheden:
• Vervaardigen van alle voorkomende douaneaangiftes conform wettelijke voorschriften en het verzamelen van de benodigde douanetechnische en fiscale informatie;
• Opstellen van dossierinstructies voor het afhandelen van import/export transacties en bijbehorende documenten en hiertoe samenwerken met andere operationele afdelingen;
• Signaleren van onregelmatigheden op douanegebied en deze rapporteren aan de leidinggevende;
• Aanbieden van de Douane douanedocumenten aan de Douane;
• Onderhouden van contacten met de Douane inzake verzoeken

...more

Assistent-Expediteur Zeevracht, Rotterdam Hoogvliet - 2017/0024

Momenteel zoeken wij voor een snel groeiend, leuk bedrijf in Rotterdam - Hoogvliet een enthousiaste Assistent-Expediteur Zeevracht

De functie

Voor een opdrachtgever in de internationale logistieke dienstverlening zijn wij op zoek naar junior expediteur die breed ingezet zal worden (import en export zeevracht, declarant taken, transport organiseren etc.). Een ideale kans om veel te leren en door te groeien.

...more

Expediteur/Planner Wegtransport FTL, Rotterdam, 2017/0021

Voor verschillende opdrachtgevers (logistiek dienstverleners) in Rotterdam en omgeving zijn wij op zoek naar expediteur/planner Wegtransport (FTL).

Zo zijn we voor een mooi, nieuw bedrijf met een eigen warehouse in de Europoort op zoek naar een ervaren Benelux planner (distributie).

Voor een andere opdrachtgever in Rotterdam zoeken wij een ervaren expediteur/planner internationaal wegtransport, voornamelijk FTL. Zij zoeken een enthousiaste kracht met recente ervaring op de landen Spanje en/of Frankrijk.
Iemand die het hele proces beheert van A t/m Z inclusief klantcontact.

...more

Expediteur Zeevracht, Eindhoven - 2017/0025

Voor een relatie (logistiek dienstverlener) in Eindhoven zijn wij momenteel op zoek naar doortastende expediteur Zeevracht.

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht transporten. Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in voor een optimale samenwerking. Je hebt contact met klanten en de intermediairs welke ingezet worden voor het transport (o.a. rederijen). Een klacht is voor jou geen probleem maar een uitdaging welke opgelost wordt

...more

Expediteur Import Zeevracht, Rotterdam - 2017/0016

Voor een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam zoeken wij voor de afdeling Zeevracht een enthousiaste Expediteur Import Zeevracht

De functie
Je neemt zeevrachtboekingen LCL en FCL aan
Checkt zending details/documenten op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden.
Zoekt meest adequate modaliteit (volgens offerte en aankoop).
Boekt LCL en FCL zendingen en organiseert het natransport indien noodzakelijk.
Voert data in de operationele systemen correct en volledig in.

...more

Planner Wegtransport Groupage, Rotterdam - 2017/0011

Onze opdrachtegever is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in multimodale logistieke oplossingen moderne opslagfaciliteiten en douane diensten.

Voor hun Wegtransport Groupage plannersafdeling in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Internationaal Wegtransport Groupage Planner. Als Internationaal Wegtransport Groupage Planner zorg je voor een verantwoorde inzet van het materieel en ben je verantwoordelijk voor de gewenste beladingsgraad en de complete afhandeling van het totale door-to-door transport (autogroupage via externe vervoerders, lijndiensten en charters).

De functie:

  • Verricht operationele werkzaamheden op de plannersafdeling;
  • Onderhoudt contacten met transporteurs en agenten in binnen- en buitenland 
...more

Sales Representative Forwarding, Rotterdam Waalhaven, 2016/0008

Voor een nieuwe, dynamische logistieke dienstverlener met kantoor in Rotterdam en in verschillende Europese steden zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales Representative. Werklocatie Rotterdam (Waalhaven).

In deze interessante rol met veel eigen verantwoordelijkheid ben je verantwoordelijk voor:

-het acquireren van nieuwe klanten
-telefonische acquisitie, zelf afspraken maken en ook prospects bezoeken
-het onderhouden van de relatie met bestaande klanten
-het opvolgen van verkooptips in- en extern
-het overleggen met de manager over de voortgang van de verkoopactiviteiten

...more

Sales Director, Rotterdam - 2015/0022

Voor de Nederlandse tak van een internationale logistieke dienstverlener, met hoofdkantoor in Rotterdam, zoeken wij een ervaren, doortastende Sales Director met kennis van verschillende modaliteiten (Zeevracht, Luchtvracht, Wegtransport, Warehousing).

Functiebeschrijving:

De Sales Director is verantwoordelijk voor het commercieel beleid en de verkoopactiviteiten van de vestigingen Rotterdam, Venlo en Hoofddorp. De Sales Director stelt in overleg met de Algemeen Directeur het jaarlijks commercieel beleid op.  Tevens draagt de directeur zorg voor het bewaken van de teamprestatie & coaching en begeleiding van de sales medewerkers.
Hij/zij legt verantwoording af aan de Algemeen Directeur met resultaat verantwoording aan de verantwoordelijke General Managers binnen de groep.

Taken:

Hoofdtaken: 
• Draagt zorg voor een dagelijks effectieve en efficiënte continuering van de afdelingswerkzaamheden conform huisregels en bedrijfsdoelstellingen;
• Draagt zorg voor de aansturing en managing van de verkoopafdeling;
• Draagt zorg voor de uitvoer van het werven van nieuwe relaties en bezoeken van (bestaande) klanten;
• Draagt zorg voor beheer en verantwoording agenten, klanten en vervoerders conform de groepsfilosofie;

...more

Sales Executive Seafreight, Rotterdam - 2015/0022

Voor een internationale logistieke dienstverlener met Nederlands hoofdkantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales Executive Seafreight. Werklocatie Rotterdam.

In deze interessante rol met veel eigen verantwoordelijkheid ben je verantwoordelijk voor:

-het acquireren van nieuwe klanten
-het onderhouden van de relatie met bestaande klanten
-het opvolgen van verkooptips in- en extern
-het begeleiden/ontvangen van buitenlandse relaties
-het overleggen met de afdelingsmanagers over de voortgang van de verkoopactiviteiten

...more

Sales Executive Airfreight, Schiphol - 2016/0015

Voor een Aziatische logistieke dienstverlener zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales Executive Airfreight.

In deze interessante rol met veel eigen verantwoordelijkheid ben je o.a. verantwoordelijk voor:

-het acquireren van nieuwe klanten
-het onderhouden van de relatie met bestaande klanten
-het opvolgen van verkooptips in- en extern

...more

Expediteur Zeevracht, Rotterdam - 2016/0009

Voor meerdere relaties in de wereld van de logistieke dienstverlening zijn wij momenteel op zoek naar ervaren expediteurs (Import en Export).

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht transporten

...more
Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 81934543

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  339,678 visits to this website |  Printer friendly