Jobs in Logistics

JRG Recruitment - Finding the perfect job for you!

Contact:

Tel + 31 10 8184933

GSM + 31 6 81934543

 

Expediteur Export Zeevracht, hartje Rotterdam - 2018/0012

Voor een internationaal logistiek dienstverlener, één van de grote mondiale spelers, zoeken wij een enthousiaste en gedreven Expediteur Export Zeevracht. Het bedrijf is gevestigd op een schitterende locatie in Rotterdam (Scheepvaartkwartier).

De vacature:

Als volwaardig lid van het Export team neem je zeevrachtboekingen LCL en FCL aan. Je checkt zending details/documenten op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden en zoekt meest de adequate modaliteit (volgens offerte en aankoop).

Je boekt de zendingen en organiseert het voortransport indien noodzakelijk. Draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet. Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in en je verstuurt de boekingsbevestiging naar klanten en Business Units.

Verder maak je relevante documentatie op (bijv. BL en house BL). Je update de track en trace systemen en je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern

...more

Expediteur Import Zeevracht, hartje Rotterdam - 2018/0011

Voor een internationaal logistiek dienstverlener, één van de grote mondiale spelers, zoeken wij een enthousiaste en gedreven Expediteur Import Zeevracht. Het bedrijf is gevestigd op een schitterende locatie in Rotterdam (Scheepvaartkwartier).

De vacature:

Als volwaardig lid van het Import team neem je zeevrachtboekingen LCL en FCL aan. Je checkt zending details/documenten op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden en zoekt meest de adequate modaliteit (volgens offerte en aankoop).

Je boekt de zendingen en organiseert het natransport indien noodzakelijk. Draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet. Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in en je verstuurt de boekingsbevestiging naar klanten en Business Units.

Verder maak je relevante documentatie op (bijv. BL en house BL). Je update de track en trace systemen en je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern

...more

Expediteur Zeevracht Reefers, Capelle a/d IJssel - 2018/0002

Voor een relatie (logistiek dienstverlener) in Capelle aan de Ijssel zijn wij momenteel op zoek naar doortastende expediteur Zeevracht met Reefer ervaring.

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht transporten. Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in voor een optimale samenwerking. Je hebt contact met klanten en de intermediairs welke ingezet worden voor het transport (o.a. rederijen)

...more

Expediteur Zeevracht Import, Rotterdam Albrandswaard - 2018/0005

Voor een leuk, dynamisch expeditiebedrijf in Rotterdam Albrandswaard met korte lijnen, zijn wij momenteel op zoek naar doortastende expediteur Zeevracht Import allround.

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. Je organiseert Zeevracht Import transporten van A t/m Z dus van het aannemen van de boeking tot en met het uitsturen van de factuur.

Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in voor een optimale samenwerking. Je hebt contact met klanten en de intermediairs welke ingezet worden voor het transport (o.a. rederijen)

...more

Oceanfreight Export Customer Service Agent, Rotterdam - 2017/0032

Voor een internationale logistieke dienstverlener in Rotterdam (omgeving Waalhaven) met een uitstekende reputatie zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte Oceanfreight Export Customer Service Agent.

Als Oceanfreight Export Customer Service Agent  behoort het (doen) regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. Vooral het dagelijkse contact met de klanten per telefoon en per mail is een belangrijke taak waarbij jij je positief weet te onderscheiden.

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht export transporten. Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in

...more

Inside Sales Representative, Shipping Line, Rotterdam - 2017/0029

For one of our customers, a global shipping line with an excellent reputation, we are looking for an Inside Sales Representative.

The job

You will be responsible for:
- Making quotations;
- After sales, following the given quotations;
- Maintaining contact with current customers;
- Maintaining of the CRM-system;
- Developing new business by telephone;
- Making appointments with customers for Sales Executives.  

...more

Expediënt Luchtvracht, Schiphol - 2017/0028

Voor een relatie (internationaal logistiek dienstverlener) op Schiphol zoeken wij luchtvracht expediënten, zowel import als export. Een uitdagende functie!

Jij bent het aanspreekpunt voor een aantal klanten waarvoor jij de operationele afhandeling van luchtvrachtzendingen voor verzorgt. Daarbij heb je contact met luchtvaartmaatschappijen, vervoerders, collega's, kantoren uit het eigen netwerk en bovenal met de klanten.

Functie-eisen

  • Minimaal drie jaar relevante ervaring in de Airfreight Forwarding Industry;
...more

Declarant Zeevracht, Rotterdam - 2017/0025

Voor onze relatie, een moderne internationale logistieke dienstverlener, zoeken wij voor de locatie Rotterdam een enthousiaste en deskundige Zeevracht Declarant.

Functieomschrijving
Als Declarant heb je onder andere de volgende werkzaamheden:
• Vervaardigen van alle voorkomende douaneaangiftes conform wettelijke voorschriften en het verzamelen van de benodigde douanetechnische en fiscale informatie;
• Opstellen van dossierinstructies voor het afhandelen van import/export transacties en bijbehorende documenten en hiertoe samenwerken met andere operationele afdelingen;
• Signaleren van onregelmatigheden op douanegebied en deze rapporteren aan de leidinggevende;
• Aanbieden van de Douane douanedocumenten aan de Douane;
• Onderhouden van contacten met de Douane inzake verzoeken

...more

Assistent-Expediteur Zeevracht, Rotterdam Hoogvliet - 2017/0024

Momenteel zoeken wij voor een snel groeiend, leuk bedrijf in Rotterdam - Hoogvliet een enthousiaste Assistent-Expediteur Zeevracht

De functie

Voor een opdrachtgever in de internationale logistieke dienstverlening zijn wij op zoek naar junior expediteur die breed ingezet zal worden (import en export zeevracht, declarant taken, transport organiseren etc.). Een ideale kans om veel te leren en door te groeien.

...more

Expediteur/Planner Wegtransport FTL, Rotterdam, 2017/0021

Voor verschillende opdrachtgevers (logistiek dienstverleners) in Rotterdam en omgeving zijn wij op zoek naar expediteur/planner Wegtransport (FTL).

Zo zijn we voor een mooi, nieuw bedrijf met een eigen warehouse in de Europoort op zoek naar een ervaren Benelux planner (distributie).

Voor een andere opdrachtgever in Rotterdam zoeken wij een ervaren expediteur/planner internationaal wegtransport, voornamelijk FTL. Zij zoeken een enthousiaste kracht met recente ervaring op de landen Spanje en/of Frankrijk.
Iemand die het hele proces beheert van A t/m Z inclusief klantcontact.

...more

Expediteur Zeevracht, Eindhoven - 2017/0025

Voor een relatie (logistiek dienstverlener) in Eindhoven zijn wij momenteel op zoek naar doortastende expediteur Zeevracht.

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht transporten. Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in voor een optimale samenwerking. Je hebt contact met klanten en de intermediairs welke ingezet worden voor het transport (o.a. rederijen). Een klacht is voor jou geen probleem maar een uitdaging welke opgelost wordt

...more

Expediteur Import Zeevracht, Rotterdam - 2017/0016

Voor een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam zoeken wij voor de afdeling Zeevracht een enthousiaste Expediteur Import Zeevracht

De functie
Je neemt zeevrachtboekingen LCL en FCL aan
Checkt zending details/documenten op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden.
Zoekt meest adequate modaliteit (volgens offerte en aankoop).
Boekt LCL en FCL zendingen en organiseert het natransport indien noodzakelijk.
Voert data in de operationele systemen correct en volledig in.

...more

Planner Wegtransport Groupage, Rotterdam - 2017/0011

Onze opdrachtegever is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in multimodale logistieke oplossingen moderne opslagfaciliteiten en douane diensten.

Voor hun Wegtransport Groupage plannersafdeling in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Internationaal Wegtransport Groupage Planner. Als Internationaal Wegtransport Groupage Planner zorg je voor een verantwoorde inzet van het materieel en ben je verantwoordelijk voor de gewenste beladingsgraad en de complete afhandeling van het totale door-to-door transport (autogroupage via externe vervoerders, lijndiensten en charters).

De functie:

  • Verricht operationele werkzaamheden op de plannersafdeling;
  • Onderhoudt contacten met transporteurs en agenten in binnen- en buitenland 
...more

Sales Representative Forwarding, Rotterdam Waalhaven, 2016/0008

Voor een nieuwe, dynamische logistieke dienstverlener met kantoor in Rotterdam en in verschillende Europese steden zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales Representative. Werklocatie Rotterdam (Waalhaven).

In deze interessante rol met veel eigen verantwoordelijkheid ben je verantwoordelijk voor:

-het acquireren van nieuwe klanten
-telefonische acquisitie, zelf afspraken maken en ook prospects bezoeken
-het onderhouden van de relatie met bestaande klanten
-het opvolgen van verkooptips in- en extern
-het overleggen met de manager over de voortgang van de verkoopactiviteiten

...more

Sales Director, Rotterdam - 2015/0022

Voor de Nederlandse tak van een internationale logistieke dienstverlener, met hoofdkantoor in Rotterdam, zoeken wij een ervaren, doortastende Sales Director met kennis van verschillende modaliteiten (Zeevracht, Luchtvracht, Wegtransport, Warehousing).

Functiebeschrijving:

De Sales Director is verantwoordelijk voor het commercieel beleid en de verkoopactiviteiten van de vestigingen Rotterdam, Venlo en Hoofddorp. De Sales Director stelt in overleg met de Algemeen Directeur het jaarlijks commercieel beleid op.  Tevens draagt de directeur zorg voor het bewaken van de teamprestatie & coaching en begeleiding van de sales medewerkers.
Hij/zij legt verantwoording af aan de Algemeen Directeur met resultaat verantwoording aan de verantwoordelijke General Managers binnen de groep.

Taken:

Hoofdtaken: 
• Draagt zorg voor een dagelijks effectieve en efficiënte continuering van de afdelingswerkzaamheden conform huisregels en bedrijfsdoelstellingen;
• Draagt zorg voor de aansturing en managing van de verkoopafdeling;
• Draagt zorg voor de uitvoer van het werven van nieuwe relaties en bezoeken van (bestaande) klanten;
• Draagt zorg voor beheer en verantwoording agenten, klanten en vervoerders conform de groepsfilosofie;

...more

Sales Executive Seafreight, Rotterdam - 2015/0022

Voor een internationale logistieke dienstverlener met Nederlands hoofdkantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales Executive Seafreight. Werklocatie Rotterdam.

In deze interessante rol met veel eigen verantwoordelijkheid ben je verantwoordelijk voor:

-het acquireren van nieuwe klanten
-het onderhouden van de relatie met bestaande klanten
-het opvolgen van verkooptips in- en extern
-het begeleiden/ontvangen van buitenlandse relaties
-het overleggen met de afdelingsmanagers over de voortgang van de verkoopactiviteiten

...more

Sales Executive Airfreight, Schiphol - 2016/0015

Voor een Aziatische logistieke dienstverlener zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales Executive Airfreight.

In deze interessante rol met veel eigen verantwoordelijkheid ben je o.a. verantwoordelijk voor:

-het acquireren van nieuwe klanten
-het onderhouden van de relatie met bestaande klanten
-het opvolgen van verkooptips in- en extern

...more

Expediteur Zeevracht, Rotterdam - 2016/0009

Voor meerdere relaties in de wereld van de logistieke dienstverlening zijn wij momenteel op zoek naar ervaren expediteurs (Import en Export).

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht transporten

...more
Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 81934543

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  357,063 visits to this website |  Printer friendly