Jobs in Logistics

JRG Recruitment - Finding the perfect job for you!

Contact:

Tel + 31 10 8184933

GSM + 31 6 81934543

 

Expediteur Export Zeevracht, Alblasserdam - 2019/0020

Voor een internationaal logistiek dienstverlener, gevestigd in Alblasserdam, zoeken wij een enthousiaste en gedreven Expediteur Export Zeevracht

De vacature:

Als volwaardig lid van het Export team neem je zeevrachtboekingen LCL en FCL aan. Je checkt zending details/documenten op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden en zoekt meest de adequate modaliteit (volgens offerte en aankoop).

Je boekt de zendingen en organiseert het voortransport indien noodzakelijk. Draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet. Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in en je verstuurt de boekingsbevestiging naar klanten.

Verder maak je relevante documentatie op (bijv. BL en house BL). Je update de track en trace systemen en je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (dit laatste in overleg met de Supervisor).

...more

Sales Executive Oceanfreight, Rotterdam - 2019/0017

Voor een logistiek dienstverlener in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Sales Executive Oceanfreight. Bij deze dynamische en groeiende organisatie maak je deel uit van het Sales Team. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het zelf realiseren van nieuwe business. Daarnaast is het onderhouden van contacten met bestaande klanten ook een belangrijke taak.

Overige speerpunten zijn het inplannen en maken van bezoeken, het maken van offertes, het registreren van activiteiten in het CRM systeem en het juist overdragen van nieuwe business naar de operaties. Je brengt ook andere dan zeevracht activiteiten bij de klanten onder de aandacht, zoals luchtvracht, wegtransport en logistiek.

 

Naar wie zijn wij op zoek:

Een enthousiaste gedreven kandidaat die commercieel en proactief handelt, kansen ziet en benut. Iemand met aangename communicatieve vaardigheden die zelfstandig binnen een team wil en kan werken.

 

Jouw profiel

Een achtergrond in de commerciële zeevrachtexpeditie is een must. 
Meerdere jaren ervaring in het verkopen van expeditiediensten met een succesvolle trackrecord.

Minimaal MBO opleiding (Transport/Logistiek) en werkervaring

...more

Operationeel-commercieel medewerker Zeevracht, Dordrecht - 2019/0016

Voor de vestiging in Dordrecht van een Nederlands bedrijf actief in transport en expeditie, zijn wij op zoek naar een assistent-expediteur of expediteur zeevracht die ook een aantal commerciële taken gaat vervullen. Een leuke baan met veel doorgroeimogelijkheden!

Werkzaamheden:

-Operationele werkzaamheden: zeevracht transporten organiseren en verwerken in het systeem;

-Ad-hoc offertes opmaken voor zowel Ocean Import als Export;

-Bestaande klantenbestand onderhouden en voorzien van up to date tarieven;

-Offertes opstellen en opvolgen;

-Telefonisch contact met klanten waaronder ook cold calls;

...more

Customer Service Representative Oceanfreight, Waalhaven - 2019/0013

Voor onze relatie, een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk, zoeken wij wegens groei voor de vestiging in Rotterdam (Waalhaven) een enthousiaste Customer Service Representative Oceanfreight. Wij zoeken een ervaren expediteur of customer service medewerker met kennis op het gebied van scheepvaart en expeditie.

De functie

Een boeiende functie waarin je het aanspreekpunt bent voor bestaande relaties en waarvoor je aanvragen vanuit het netwerk behandelt. In deze functie:
-heb je dagelijks contact met carriers, NVOCC’s en overige leveranciers om de beste condities en mogelijkheden te genereren;
-draag je er zorg voor dat relaties zijn uitgerust met alle benodigde gegevens rondom de freight forwarding; quotatie, bijzondere tarieven, tariefafspraken voor bestaande routes, en geldende voorschriften en procedures;
-coördineer je afspraken met leveranciers en draagt je zorg voor een goede informatievoorziening hierover binnen een internationale organisatie;
-informeer je de relaties pro actief over mogelijke wijzigingen;
-Communiceer je binnen onze vestiging met de afdelingen Sales, Import, Export, Douane en Finance.

Jouw profiel

...more

Luchtvracht Expediënt Import, Nieuw-Vennep - 2018/0016

Voor een middelgrote, internationale logistiek dienstverlener zijn wij op zoek naar een Expediënt Luchtvracht Import. De locatie van dit leuke bedrijf is Nieuw-Vennep. 

De functie

Doel van de functie is het onderhouden van contacten met buitenlandse agenten, klanten en instanties over de aankomst en verdere afhandelingen van importzendingen per luchtvracht. Het verzorgen van administratieve taken en het bijhouden van de klantgegevens. Kortom, je werkt als allround luchtvracht expediënt op de Import afdeling in een fijn team. Je onderhoudt contact met zowel klanten als vervoerders (luchtvaartmaatschappijen, wegvervoerders e.d.) en ook met het eigen netwerk.

Jouw profiel

 Je hebt kennis van of verwerft die z.s.m.:

- de eigen organisatie wat betreft de bij luchtvracht en andere diensten betrokken afdelingen en de agentenorganisatie;

-  bijhouden klantenbestand waarin zoveel mogelijk de kenmerkende gegevens (per klant) zijn opgenomen;

...more

Medewerker Customer Service Wegtransport, Rotterdam - 2018/0015

Onze relatie is een logistieke dienstverlener die haar klanten multimodale logistieke oplossingen biedt, waaronder moderne opslagfaciliteiten en douane diensten.

Het gaat om een middelgroot, internationaal bedrijf, tevens familiebedrijf dat grote zorg besteedt aan het bewaken van de bedrijfscultuur. Zij vormen één team, alle medewerkers zijn even belangrijk.

Voor de afdeling Wegtransport is dit mooie bedrijf op zoek naar een allround Customer Service Medewerker Import en Export. Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig afhandelen van import of export zendingen. Je onderhoudt contacten met klanten en agentschappen over de expeditie opdrachten.

De functie:

- Het invoeren van import, export zendingen
- Het controleren van de bijbehorende zendingsinformatie op juistheid 
- Het beoordelen van verstrekte opdrachten en afstemmen met klanten, opdrachtgevers en plannersafdeling bij afwijkende transportopdrachten

...more

Declarant Zeevracht, Rotterdam - 2018/0025

Voor onze relatie, een moderne internationale logistieke dienstverlener, zoeken wij voor de locatie Rotterdam-Centrum een enthousiaste en deskundige Zeevracht Declarant.

Functieomschrijving
Als Declarant heb je onder andere de volgende werkzaamheden:
• Vervaardigen van alle voorkomende douaneaangiftes conform wettelijke voorschriften en het verzamelen van de benodigde douanetechnische en fiscale informatie;
• Opstellen van dossierinstructies voor het afhandelen van import/export transacties en bijbehorende documenten en hiertoe samenwerken met andere operationele afdelingen;
• Signaleren van onregelmatigheden op douanegebied en deze rapporteren aan de leidinggevende;
• Aanbieden van de Douane douanedocumenten aan de Douane;
• Onderhouden van contacten met de Douane inzake verzoeken

...more
Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 24962131

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  514,422 visits to this website |  Printer friendly