Allround Expediteur Marine Logistics, Vlaardingen - 2019/0012

Onze opdrachtgever is een in Marine Logistics (verscheping ships spares) gespecialiseerde logistiek dienstverlener in de omgeving van Rotterdam. Bij dit leuke, niet te grote bedrijf met korte lijnen, word jij als Allround Expediteur degene die met de nodige creativiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen de verscheping gaat organiseren van scheepsonderdelen, zowel via luchtvracht als zeevracht.

De functie
Als echte teamspeler ga je alles doen om de klant in logistiek opzicht te “ontzorgen”. Je klanten zijn wereldwijd actief en uiteraard is het van groot belang dat de benodigde scheepsonderdelen op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Dit kan over de hele wereld plaatsvinden. Daar ga je je met hart en ziel voor inzetten.

Behalve met de klant bouw je ook goede relaties op met de vervoerders zoals rederijen of luchtvaart maatschappijen en ook met het eigen netwerk van kantoren en agenten. Verzoeken voor informatie door de klant handel je op een pro-actieve, accurate en professionele manier af.

Als allround expediteur kun je zowel met zeevracht (FCL en LCL) en luchtvrachtzendingen uit de voeten. Ook ben je bekend met douaneformaliteiten en ADR-regels. Een pre is als je ervaring hebt met projectexpeditie of met verscheping van ships spares in het bijzonder. Daarbij toon je je een verantwoordelijke,  collegiale teamspeler.

Jouw profiel
Je bent een ervaren allround expediteur met minimaal drie tot vijf jaar ervaring. Bij voorkeur heb je kennis en ervaring zowel op het vlak van luchtvracht als zeevracht zendingen. Je spreekt en schrijft minimaal goed Engels en Nederlands. Je bent een klantgerichte teamspeler met passie voor de wereld van internationale logistiek.

Interesse? Reageer snel!


<< Previous    Next >>

<< Go back to list

Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 24962131

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  494,261 visits to this website |  Printer friendly