Scheepsbevrachter met kennis van zaken, Rotterdam - 2019/0004

Onze relatie, een rederij waarvan het operationele hoofdkantoor is gevestigd in de omgeving van Rotterdam, is op zoek naar een enthousiaste scheepsbevrachter met kennis van zaken en internationale ervaring. De rederij exploiteert eigen schepen in multipurpose diensten uit Europa, Noord-Amerika en Afrika. Daarnaast wordt ook met charters gewerkt.

De functie

In deze boeiende functie houdt u zich bezig met het bevrachten van zeeschepen, het berekenen van reischarters en de daarbij horende kosten zoals havenkosten, bunkerverbruik en charterkosten van een schip voor verschillende reizen.

De rederij is met name op West Afrika bezig vanuit Europa, ook vanuit en naar Amerika met een aantal van de eigen schepen maar ook met charterschepen.

De werklocatie is in de omgeving van Rotterdam.

Het profiel

Onze opdrachtgever zoekt een enthousiast en deskundig persoon met meerjarige ervaring als scheepsbevrachter, waaronder dus ook ervaring met  charter parties.

De juiste persoon beschikt over goede communicatieve en analytische (met name rekenkundige) vaardigheden. Een technische / maritieme achtergrond en opleiding zijn een pluspunt.

Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal zijn een vereiste. Kennis van de Franse taal zou een pluspunt zijn.

Interesse in deze boeiende, dynamische baan bij een prachtig bedrijf? Reageer snel!


Only PDF, DOC and RTF file formats are accepted

<< Previous    Next >>

<< Go back to list

Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 24962131

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  480,239 visits to this website |  Printer friendly