Administratief Medewerker Ocean Freight, Rotterdam - 2018/0018

Voor een opdrachtgever in Rotterdam-Centrum, een internationaal logistiek dienstverlener, zoeken wij een accurate en enthousiaste Administratief Medewerker (fulltime).

Onze opdrachtgever heeft een sterke marktpositie op het gebied van zeevracht, luchtvracht, contractlogistiek en vervoer over land. Er is een prettige, informele cultuur met veel aandacht voor ontwikkeling van het personeel.

De Functie:

Als Administratief Medewerker ben jij verantwoordelijk voor alle voorkomende administratieve werkzaamheden met betrekking tot de activiteiten die uitgevoerd worden binnen de afdeling Ocean Freight. Je werkt op de operationele afdeling, dus niet op de boekhouding. Jij bent onder meer verantwoordelijk voor het controleren van uitgaande facturen op juistheid, kwaliteit en nauwkeurigheid. Verder werk je mee aan maandrapportages en diverse overzichten.

Jouw profiel

Je bent een teamspeler die goed communiceert. Als er zaken fout lopen in het facturatieproces, weet je dat op een prettige maar wel overtuigende manier onder de aandacht te brengen van je collega’s.

Je beschikt over een MBO werk en denkniveau (logistieke richting) en minimaal vier jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. De voorkeur gaat uit naar en kandidaat met operationele kennis van Ocean Freight, die ook financieel en administraties zijn of haar mannetje staat.

Goede kennis Microsoft Office, vloeiend Nederlands en minimaal goed Engels.

Interesse? Reageer snel! Of bel Jan Gajentaan, 06-81934543


Only PDF, DOC and RTF file formats are accepted

<< Previous    Next >>

<< Go back to list

Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 81934543

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  399,406 visits to this website |  Printer friendly