Oceanfreight Export Customer Service Agent, Rotterdam - 2018/0032

Voor een internationale logistieke dienstverlener in Rotterdam (omgeving Waalhaven) met een uitstekende reputatie zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte Oceanfreight Export Customer Service Agent.

Als Oceanfreight Export Customer Service Agent  behoort het (doen) regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. Vooral het dagelijkse contact met de klanten per telefoon en per mail is een belangrijke taak waarbij jij je positief weet te onderscheiden.

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht export transporten. Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in voor een optimale samenwerking. Je hebt contact met onze klanten en de intermediairs welke ingezet worden voor het transport (o.a. rederijen).

Een klacht is voor jou geen probleem maar een uitdaging welke opgelost wordt, je bent zeer service- en klantgericht. Je bent een doorzetter en je hebt geen 9-5 mentaliteit. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bent resultaatgericht.

Een uitdaging voor kandidaten met een gerichte MBO opleiding (logistiek/transportkunde). Je hebt minstens vijf jaar ervaring met soortgelijke werkzaamheden in deze branche. Je communiceert vlot en kunt accuraat werken. Je beheersing van de Engelse taal is vloeiend.

Voor meer informatie, bel Jan Gajentaan GSM 06-81934543 of reageer via onderstaand contactformulier


Only PDF, DOC and RTF file formats are accepted

<< Previous    Next >>

<< Go back to list

Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 24962131

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  508,408 visits to this website |  Printer friendly