Assistent-Expediteur Zeevracht, Rotterdam Hoogvliet - 2017/0024

JRG Recruitment is een bureau voor werving & selectie, gespecialiseerd in de logistieke dienstverlening. JRG Recruitment zal je niet zomaar naar een opdrachtgever toesturen, maar eerst een uitgebreid intakegesprek met je voeren. In dat gesprek komt alles aan bod: wat je van jouw werk verlangt, de balans tussen werk en privéleven, je persoonlijke ontwikkeling en wat je belangrijk vindt in een bedrijf en in de werksfeer. Pas als wij je goed menen te kennen, stellen wij je voor aan je nieuwe werkgever.

Momenteel zoeken wij voor een snel groeiend, leuk bedrijf in Rotterdam - Hoogvliet een enthousiaste Assistent-Expediteur Zeevracht

De functie

Voor een opdrachtgever in de internationale logistieke dienstverlening zijn wij op zoek naar junior expediteur die breed ingezet zal worden (import en export zeevracht, declarant taken, transport organiseren etc.). Een ideale kans om veel te leren en door te groeien.

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer voor de klanten tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht. Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakel je op het juiste tijdstip je collega’s in voor een optimale samenwerking. Je hebt contact met zowel klanten als met de intermediairs welke ingezet worden voor het transport.

Jouw profiel
Een klacht is voor jou geen probleem maar een uitdaging welke opgelost wordt, je bent zeer service- en klantgericht. Je bent een doorzetter en je hebt geen 9-5 mentaliteit. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en je bent resultaatgericht.

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een gerichte MBO opleiding (logistiek/ transportkunde/ expediteur). Je hebt stage gedaan bij een expediteur en/of cargadoor en misschien al enige maanden of jaren werkervaring.Je bent vaardig met Excel en Word. Je communiceert vlot en kunt accuraat werken. Je beheersing van het Engels is goed. Je bent bovenal een teamspeler die gaat voor de overwinning namens het hele team.

Ben je op zoek naar een echte uitdaging? Neem dan snel contact op met ons.

Geboden wordt
Onze opdrachtgever biedt je een nieuwe uitdaging met goede arbeidsvoorwaarden en plezierige werkomstandigheden. JRG Recruitment ondersteunt je bij de salarisonderhandelingen.

Reageren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Gajentaan (consultant) op 06-81934543 of reageren via onderstaand contactformulier


Only PDF, DOC and RTF file formats are accepted

<< Previous    Next >>

<< Go back to list

Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 81934543

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  384,546 visits to this website |  Printer friendly