Expediteur Zeevracht, Eindhoven - 2017/0025

Voor een relatie (logistiek dienstverlener) in Eindhoven zijn wij momenteel op zoek naar doortastende expediteur Zeevracht.

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht transporten. Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in voor een optimale samenwerking. Je hebt contact met klanten en de intermediairs welke ingezet worden voor het transport (o.a. rederijen). Een klacht is voor jou geen probleem maar een uitdaging welke opgelost wordt, je bent zeer service- en klantgericht. Je bent een doorzetter en je hebt geen 9-5 mentaliteit. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bent resultaatgericht.

Een uitdaging voor kandidaten met een gerichte MBO opleiding (logistiek/transportkunde). Je hebt ervaring met soortgelijke werkzaamheden in deze branche. Je communiceert vlot en kunt accuraat werken. Je beheersing van de Engelse taal is vloeiend.

Contact:  GSM 06 81934543 of via contactformulier


Only PDF, DOC and RTF file formats are accepted

<< Previous    Next >>

<< Go back to list

Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 81934543

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  399,428 visits to this website |  Printer friendly